Vooruit, Veranderen, In Beweging

Over Justa

Het leest wellicht een beetje afstandelijk, om mezelf hier op mijn eigen website neer te zetten in de derde persoon. Maar het past. De pagina heet immers ‘Over Justa’. En het past omdat de professional Justa een optelsom is van persoonlijkheid en aanpak. Van ervaring, mentaliteit en kennis. Dat is een mix om u tegen te zeggen. 

Justa, dat is een vrouw. Klinkt misschien voor de hand liggend, maar is wel relevant. Want Justa heeft de gave om abstracte thema’s rond digitale transities een persoonlijk gezicht te geven. In sociale verbinding gaat zij voorop, met een nuchter temperament. Justa werkt aanstekelijk.

Topsport attitude

Corporate know-how

Natuurlijk, Justa is voormalig topsporter met een bachelor in Business Economics, een master in Business Administration en heeft haar Lean Black Belt. Maar al die kennis, daar heb je pas iets aan als je ook het klappen van de zweep ontdekt. Als je tegen je eigen beperkingen oploopt en die weet te overwinnen. Dan wordt kennis know-how. Justa heeft know-how.   

Bij Deloitte ontwikkelde Justa zich tot een gedreven all-round consultant in Finance Transitions en Human Capital. Vlieguren die later goed van pas kwamen als coach, Improvement Manager en Business Transformer bij complexe organisaties als ProRail en Schiphol. Justa komt los van de corporate besognes, en gaat middenin het proces staan. Daar voert zij aan. Daar leidt zij de weg. 

Benieuwd naar meer? Bezoek gewoon haar LinkedIn profiel.

Verandering is een constante

Ik vertel je er graag over

Your Call

Aanpassen aan wisselende omstandigheden. Flexibiliteit tonen, creatief zijn. Maar nooit het doel uit het oog verliezen en altijd gaan voor resultaat. Ik weet hoe, en deel deze kennis graag met uw organisatie. Nu als interim programma manager, in de toekomst ook als spreker.

Alles begint met contact leggen en het gesprek aangaan. Daarna komen de KPI’s en andere targets wel. Één belletje, en voor u het weet zijn we onderweg naar een succesvolle (digitale) transitie. Your call.