Programma Management

Vooruit veranderen betekent allereerst goed weten waar – en hoe – je begint. Ik heb geleerd om doelen vooraf helder te formuleren, de rollen duidelijk te verdelen en de communicatie tussen afdelingen en stakeholders op een lijn te brengen. Dan gaan we in beweging. Met feedback, coaching, bijsturing waar nodig en versnelling waar het kan. Continu met een blik vooruit en een scherp oog op het gestelde doel. Samen met de teams creëer ik eigenaarschap, tackelen we de bottlenecks en brengen we risico’s in kaart. Om deze vervolgens om te zetten in kansen. Een vervolg dat zich kenmerkt door vertrouwen. Medewerkers zetten hun opgedane kennis om in proactieve know-how. Doel bereikt.

Digitale Transformatie

van uitdaging naar enthousiasme

Een business transformatie heeft vaak grote gevolgen voor de bedrijfscultuur. Zaken gaan ineens anders dan men gewend is. Dat zorgt geregeld voor hardnekkige sentimenten. Transformatie is dan ook vooral een uitdaging in leiderschap: de harde wens in lijn houden met de gevoelige werkvloer. Vanuit een positieve en mensgerichte insteek werk ik met een doelgerichte agenda, meetbare voortgang en energieke werkvormen. On-the-go train ik medewerkers om dat te doen wat de grootste waarde oplevert: elkaar in staat stellen het beste uit jezelf te halen. Met mijn Lean Black Belt ga ik voor de grootst mogelijke kleine stap, met ruimte om te verbazen, te ‘doenken’ en te experimenteren. Ik zorg dat kwetsbaarheid kracht wordt. Samen gaan we van uitdaging naar enthousiasme. 

Digital Finance Program

Lees verder

Lean Black Belt

Lees verder

Deloitte

Lees verder

Schiphol

Lees verder

Corporates & semi-overheid

mijn speelveld

Topsport is mijn niveau. Complexere, grotere organisaties, daar voel ik me in thuis. Het geeft mij energie om met een team op strategisch-operationeel niveau het spel te verdelen. Ik geloof dat je in je kracht de meeste waarde toevoegt aan het geheel. Mijn kracht ligt bij programma management in digitale transformatie binnen corporates en semi-overheid. Dat is mijn speelveld. Daar kom ik tot mijn recht. 

Finance & IT

klaar voor de toekomst

Maandafsluitingen met een druk op de knop. In een paar dagen de boeken afgesloten. Robotics, cloud ERP-systemen, kunstmatige intelligentie, blockchain. Finance & IT van morgen vraagt om specialistische kennis op niveau. Gedreven professionals bewaken hun discipline dan ook vaak vol overgave. Toch zullen ook deze units moeten aanhaken bij uw verandertraject. Ik leg het contact. Sla een brug tussen de onderdelen. Ik zorg ervoor dat de data en de processen op orde komen, de adequate systemen zijn gekoppeld én dat mensen over de juiste vaardigheden beschikken om ermee aan de slag te gaan. Zodat Finance & IT klaar is om mee te bewegen met agile business modellen en met accurate voorspellingen uw business kunnen stuwen. Klaar voor de toekomst.

Finance Trans-formation

Lees verder

Prorail

Lees verder